Política de Privacitat

Política de Privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Introducció: amb la informació proporcionada a continuació LA GUIA VIAL, vol que vostè conegui quina és la política de privadesa aplicada en referència a les seves dades personals en cas de considerar-se les seves dades de contacte com tal.

Compliment de la normativa de protecció de dades: LA GUIA VIAL, compleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i totes les dades sota la nostra responsabilitat venent sent tractades d’acord amb les exigències legals. Així mateix, l’Usuari es compromet a complir amb tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals.

Mesures de Seguretat: es guardaran les degudes mesures de seguretat tant tècniques como organitzatives, que garanteixen la confidencialitat dels mateixos.

Veracitat de la informació i de les dades: la informació i dades que ens facilitin es compromet a ser real i verídica.

Finalitats: les dades pròpies que ens faciliten i aquelles que siguin obtingudes de la seva relació amb nosaltres, en cas que es considerin dades personals, s’incorporaran a un fitxer o fitxers de titularitat de LA GUIA VIAL, i seran tractades per a les següents finalitats:

(i) Formulari de contacte, les dades facilitades només seran utilitzades per respondre a les consultes de l’usuari.
(ii) Opinions, les dades facilitades només seran utilitzades per a conèixer la opinió de l’usuari i publicar-la al web, sempre que tinguem el seu consentiment.
(iii) Subscripció a la Newsletter, t’informem que les dades que ens facilitis estaran ubicades en els servidors de Mailchimp (proveïdor d’email marketing de LA GUIA VIAL) fora de la UE a EEUU. Mailchimp està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield, trobaràs la seva informació en el següent enllaç: https://mailchimp.com/legal/privacy/, aprovat pel Comité Europeo de Protección de Datos. Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquest web a garantir la confidencialitat de los dades personals que recull.
Hiperlinks: al nostre web no existeixen hiperlinks que permetin la comunicació de les seves dades a altres pàgines web.

Drets dels afectats: en cas necessari, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, enviant un email a info@laguiavial.com indicant a l’assumpte del missatge: LA GUIA VIAL, Avis Legal i de Privacitat.

Per tot això entenem que en el supòsit de facilitar-nos les teves dades, ens autoritza expressament per realitzar el tractament de les seves dades conforme al que s’ha descrit anteriorment.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.